Hirdetés

A Xiaomi Mi5 is nyomásérzékeny kijelzőt kaphat



|

A jövő évi sláger úgy tűnik, hogy a nyomásérzékeny kijelző lesz.

Hirdetés

A Xiaomi Mi5 egyik nagy különlegessége az, hogy egyike azon kevés újdonságnak, amit titokban tudnak tartani. Igazából nem sok információ jött be róla eddig. 

Hirdetés

Annyit sejteni, hogy 5,2 hüvelykes lesz a kijelzője, és hol Snapdragon 820-as, hol Helio X20-as lapkakészletet pletykálnak hozzá. 

Ettől érdekesebbek azok a felvetések, hogy sok extrája lesz az eszköznek. Így például a Qualcomm Sense ID ujjlenyomat-olvasója, valamint egy másik nagy újdonság, a nyomásérzékeny kijelző. 

A Huawei ugyan nagyon korán reagált az új őrületre, de igazából az Apple tudta elültetni a köztudatban a nyomásérzékeny kijelzőt, vagyis a 3D Touch funkciót. A rendszer ennek hála mindig az érintés erőssége alapján tud különböző módokon reagálni. 

Érdekesség, hogy a Samsung is szabadalmaztatott már ilyen technológiát, és miután a Xiaominál is felröppentek a pletykák, úgy tűnik, hogy tényleg ez lesz a 2016-os sláger. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.