Hirdetés

Adatmentésben jeleskedik az Iomega hőse



|

Nem csak tölt, hanem ment is a gyártó iPod/iPhone dokkolója.

Hirdetés

Az Iomega nemrégiben előállt a SuperHero megnevezésű Apple iPod/iPhone dokkolójával, amely a csatlakoztatott eszköz töltésével párhuzamosan képes biztonsági mentést készíteni a rajta tárolt kapcsolati adatokról és fényképekről.

 

Iomega SuperHero
Iomega SuperHero

 


A mentési funkció használatához feltétlenül szükséges telepíteni egy kezelőszoftvert az aktuális Apple-kütyüre, ez teszi lehetővé a több eszközzel való használatot - így például ha valaki iPoddal és iPhone-nal is rendelkezik, akkor mind a kettő adatait külön kezelheti. A SuperHero háttértára alapvetően egy 4 GB-os SD-kártya, amely igény szerint nagyobb kapacitásúra cserélhető.


Elvileg az Iomega SuperHero már világszerte kapható, ám sajnos a hazai boltokba láthatóan még nem érkezett meg. Az Egyesült Államokban 70 dollár (15 ezer forint) az ajánlott végfelhasználói ára, kompatibilis eszközök: iPhone 3G/3GS/4, iPod Touch (második és harmadik generáció).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.