Hirdetés

Android 3.1-en is működik az új Flash



|

Érdekes információt kotyogott ki az Adobe a friss lejátszójának bejelentésekor.

Hirdetés

A vállalat pénteken elérhetővé tette az Android Marketen a rendkívül népszerű Flash beépülőjének legújabb stabil változatát, amely az összes legalább Froyót futtató mobilra és tabletre telepíthető. A Windows/Mac OS/Linux platformokon még februárban debütált 10.2-es főverzió egy hónapja publikussá vált első androidos kiadása a Honeycombot futtató táblagépek esetén még csak béta volt, a többi eszköz esetében végleges.

 

Az eredeti bejelentés...


A most kiadott variánst ezzel szemben már Android 3.0-n is nyugodt szívvel ajánlja a cég napi használatra, és több fontos újítással is rendelkezik az előző bétához képest, hiszen kijavítottak benne számos apró-cseprő hibát, egy súlyos biztonsági rést, továbbá a tableteken innentől kezdve megfelelően működik a 720p-s videók hardveres dekódolása.

 

... és a javított.


A szoftver bejelentése ezúttal nem ment baki nélkül, hiszen az Android Marketen olvasható eredeti leírás szerint a beépülő egyes új funkciói csak az Android 3.1-es táblagépeken fognak működni, az operációs rendszer ezen kiadásáról a spekulációk szerint május közepén fogja lerántani a leplet a Google.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.