Hirdetés

Androidos PMP a Sony műhelyéből



|

Kétmagos NVIDIA Tegra 2 processzor került az új Walkmanbe.

Hirdetés

A Samsung példáját követve a Sony is előrukkolt az első Google Androidot 2.3-at futtató, hordozható médialejátszójával. Első pillantásra az NW-Z1000 egy mobilnak tűnik, technikailag pedig csupán attól PMP, hogy nem kerültek bele GSM/HSPA modemek, így maximum Skype segítségével, Wi-Fi-n keresztül valósítható meg vele a telefonálás.

 

Sony NW-Z1000
Sony NW-Z1000


A készülékben egy 4,3 colos és 800×480 pixeles érintőkijelző teszi a dolgát, a lelkét az NVIDIA kétmagos Tegra 2 processzora adja, amely mellé pedig 512 MB RAM-ot társítottak a mérnökök. A már említett Wi-Fi-n kívül a Bluetooth is megtalálható a navigációra és rádiózásra is alkalmas NW-Z1000 eszköztárában, továbbá HDMI segítségével külső kijelzőhöz is csatlakoztató az eszköz.

 

Sony NW-Z1000
Sony NW-Z1000


A világszerte decemberben piacra kerülő PMP 16/32/64 gigabájtos változatokban lesz elérhető, ilyen sorrendben 365/430/560 dollárt kér majd értük a japán gyártó. A tájékoztatás szerint a remek hangzásáról az S-Master MX digitális erősítő gondoskodik, az akku pedig 20 órányi zenelejátszáshoz, vagy 5 órányi videózáshoz szükséges energiát képes szolgáltatni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.