Hirdetés

Az androidos mobilok megbízhatóbbak, mint az iPhone-ok



|

A Blancco Technology Group legújabb kutatása erre az eredményre jutott.

Hirdetés

A Blancco Technology Group legújabb kutatásai szerint az Apple iPhone készülékei jóval többször hagyják cserben a felhasználókat, mint az Androidot futtató eszközök. Ráadásul a hibaarány még nőtt is az almás oldalon. 

Hirdetés

Mit jelent itt az okostelefon hibája? Olyan helyzetet, amikor valamilyen okból nem normál módon működik az okostelefon. Rendszerproblémák, kamerás gondok, az érintőkijelző hibája, akkus rendellenességek és teljesítménybeli fennakadások, amikre gondolnunk kell. 

Az iOS-es eszközök 2016 utolsó negyedévében 62 százalékos arányban hagyták cserben a tulajdonosaikat. Az androidos mezőnyben az arány 47 százalék volt. 

Az iPhone 6 volt a kategória legrosszabbja az iOS-es táborban, a tavalyi negyedévek során 25, 29, 13 és 15 százalékban volt vele gond az almás készülékek közül. Az iPhone 6-ot nem csak akkus és kikapcsolós hibák sújtották, hanem a Touch Disease keretében az érintőkijelző is rendetlenkedett vagy bemondta az unalmast. A jelentés szerint mindezek mellett a túlmelegedés, az összeomló appok és a fejhallgatós hibák is gyakoriak. 

Az androidos oldalon a Blancco szerint a Samsung volt a leggyengébb, öt negyedéven keresztül ezzel a márkával akadt a legtöbb hiba, 27, 53, 26, 11 és 16 százalékos arányban. Az androidos mezőnyben általában a kamerával, a töltéssel és az USB-vel vannak gondok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.