Hirdetés

Az iPhone 8 már OLED-kijelzőt kaphat



|

A JDI sokat fektet az OLED panelekbe, egyre valószínűbb a váltás.

Hirdetés

Általában értelmetlen és korai az iPhone-sorozatban három generációt is ugrani, most azonban mégis foglalkozni kell az almás okostelefon hosszabb távú jövőjével. Egyre inkább úgy néz ki, hogy igazak a pletykák, és az Apple OLED, AMOLED panelekre akar váltani. 

Hirdetés

A Sony, Hitachi, Toshiba együttműködéséből született JDI a világ legnagyobb mobilos kijelzőgyártója, és a hírek szerint egy ideje már kapott 1,7 milliárd dollárt új gyárakra az Apple-től. 

Most az is kiderült, hogy alig képesek tartani a lépést az igényekkel, amelyeket a 3D Touch technológia tovább bonyolít. Pénzt viszont nem csak erre költenek, hanem az OLED típusú panelekre is. 

A feltevések szerint az Apple 2018-ban vált OLED képernyőkre, a JDI pedig készen akar állni a startra. A kutatás-fejlesztési költségvetést megduplázták, az egyik gyárat pedig prototípusok készítésére állítják át. 

A cél az, hogy 2018-ra olyan mennyiségben és minőségben tudjanak OLED kijelzőket termelni, hogy az megfeleljen az Apple követelményeinek. 

Eddig a Samsungot és az LG-t emlegették az Apple jövőbeli partnerének, de egy újabb alternatíva sokaknak jó lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.