Hirdetés

CeBIT: BenQ-Siemens C81 - elegáns multimédiás telefon



|

Hirdetés

A sokoldalú mobiltelefon a multimédiás és egyéb alkalmazások széles tárházával rendelkezik: bárhol és bármikor hallgathatunk vele zenét, készíthetünk felvételeket, szerkeszthetünk saját csengőhangokat, vagy éppen szervezhetjük programjainkat a készülék határidőnaplójával. A C81 beépített zenelejátszójával elektronikus leveleink ellenőrzése vagy MMS-küldés közben is hallgathatunk zenét. A telefon hangszórója és a sztereó fülhallgató egyaránt tökéletes hangminőséget garantál. A legfrissebb slágerek a villámgyors sebességet biztosító EDGE-technológia használatával tölthetőek le a készülékre MP3-, AAC- AAC+- és AAC++-formátumban. A dalokat - az MP3-lejátszókhoz hasonlóan - a C81 automatikusan csoportosítja előadók, számcímek, albumok és stílusok szerint, így a legnagyobb zenei gyűjtemény is jól kezelhető. A telefonnal együtt kapható 128 MB-os RS multimédiás kártyán akár tízórányi zenei anyagot is tárolhatunk, a nagyteljesítményű akkumulátor pedig gondoskodik róla, hogy ne kelljen a zenehallgatást a készülék töltése miatt megszakítanunk.
A C81 1,3 megapixeles kamerájával megörökíthetjük a legemlékezetesebb pillanatokat. A felvételeket a telefon Pictbridge funkciójának köszönhetően közvetlenül kinyomtathatjuk. A készülékben található JENTRO szoftver segítségével a mobiltelefon utcai és autós üzemmódban navigációs eszközként is használható. A C81 egyesített mappában kezeli a beérkezett adatokat, így azok egy pillanat alatt áttekinthetőek. A mobiltelefonban lévő bejegyzéseket USB- és Bluetooth-kapcsolaton keresztül hangolhatjuk össze személyi számítógépünkkel.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.