Hirdetés

Csalt a OnePlus



|

Az AnTuTu és a Geekbench szerint a OnePlus manipulálja a mérések eredményeit.

Hirdetés

A Geekbench és az XDA is azt állítják, hogy a OnePlus és a Meizu manipulálják a mérések eredményeit egyes készülékeiken. 

Hirdetés

A OnePlus 3T például érzékeli, ha egy benchmark jellegű teszt fut rajta, és másképp viselkedik a jobb pontszám elérése érdekében. A OnePlus azzal védekezik, hogy a grafikailag erőforrásigényes játékokban és egyes appokban a közösségi és Nougat buildekben már megengedi a processzornak, hogy gyorsabban működjön. 

Ennek eredményeképp az AnTuTu és a Geekbench használata során is rágyúr a pontozásra az eszköz. 

2014-ben a Samsung kérdőjelezte meg az NVIDIA eredményeit és szabadalmi jogsértéseit, amikor a Tegra K1 felpumpált pontszámaira mutatott rá. A K1-et erősebbnek akarta beállítani a Samsung szerint az NVIDIA, mint az Exynos 5433. Érték már hasonló vádak az HTC-t is. 

A OnePlus 3T az androidos mezőny legjobbját jelenti az AnTuTu listáján 163 000 ponttal, míg a OnePlus 3 147 000 pontot ért el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.