Hirdetés

Csúcskapacitású MP3-lejátszó



|

A Samsung mindössze 57 grammos, ultra-vékony MP3-lejátszója egyetlen töltéssel 35 órán keresztül használható.

Hirdetés

A mindössze 57 grammos, ultra-vékony digitális MP3 lejátszó egyetlen feltöltéssel akár 35 órán keresztül is használható.

Az új Samsung lejátszó alkalmas JPEG képek nézegetésére, valamint támogatja az MP3, WMA és WMA DRM10 formátumokat. A készülékbe beépített DNSe (Digital Natural Sound Engine) technológia garantálja, hogy a felhasználó minden igényt kielégítő körülmények között hallgathasson zenét. A 1,8 hüvelykes színes LCD kijelzőn — amely az egyik legnagyobbnak számít kategóriájában — jól használható fényképek és fotóalbumok nézegetésére. A lejátszó külső borítása alumíniumból készült, így védelmet nyújt a karcolásoktól és a piszoktól is. Az elegáns készülék fekete színben is kapható lesz.

A Samsung YP-Z5-t 2006. márciusában mutatják be Magyarországon, 2 GB kapacitással lesz megvásárolható 62 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.