Hirdetés

Csuklóra hajtható telefont villantott a Lenovo



|

A hajlékony okostelefon és táblagép prototípus, de mutatja, hogy mit hoz a jövő.

Hirdetés

Sok gyártó dolgozik hajlékony okostelefonokon és táblagépeken, és sokáig úgy tűnt, a Samsung lesz a befutó, amely elsőként mutat be működő modelleket. A Lenovo gyorsabb volt. 

Hirdetés

A Lenovo Tech Worldön a Moto Z, a Moto Z Force és a Tango-alapú készülék mellett mutatott a gyártó hajlékony prototípusokat is. 

Az egyik egy csukló köré hajtogatható okostelefon, a másik pedig egy félbe hajtható táblagép. 

Sajnos részleteket egyikről sem közöltek, annyit viszont igen, hogy nem lesznek kaphatóak a közeljövőben. Valójában azt mutatják, hogy miken dolgozik a Lenovo, illetve, hogy mit hoz a jövő. 

A hajlékony készülékekhez persze nem csak hajlékony kijelzők kellenek: az alaplap, az akku és más alkatrészek is különlegesek vagy úgy vannak elhelyezve, hogy nem tűnnek fel. 

Amennyiben a Lenovo vagy a Samsung sikerrel jár, akkor az új szenzáció a hibrid okostelefon lesz, amit okosóraként hordhatunk a csuklónkon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.