Hirdetés

Egy sor új termék kiszivároghatott a Samsung közelgő bemutatója előtt



|

Twitteren megosztott GIF-ek árulkodnak három új mobilról, két okosóráról és egy vezeték nélküli fülesről.

Hirdetés

Egy ideje már óta tudható, hogy a Samsung nagyszabású Unpacked eseménnyel készül, még az idei nyár során. Ami a műsor tartalmát illeti, a pletykák a Galaxy Watch okosórák, valamint a Z Flip és Z Fold mobilok következő generációjának leleplezését valószínűsítették, melyet most egy látványos szivárgás is megerősít.

A korábban a Samsung Galaxy Watch4 Classic és a hajtogatós mobilok gyári rendereit is megosztó Evan Blass ugyanis ezúttal egy rakás GIF-et posztolt a Twitteren a bejelentésre váró termékekről, köztük két további jövevénnyel.

Hirdetés

A repertoárban most nem csak a Galaxy okosórák két változata és a Z Flip 3 - Z Fold 3 páros bukkant fel, hanem egy harmadik telefon és a Galaxy Buds 2 Bluetooth-füles is. A sort a kihajtható Z Fold 3 indítja, amit a fehér mellett zöldben és feketében is megcsodálhatunk. Blass azt is tudni véli, hogy a Galaxy Unpacked Eventre augusztus 11-én kerül majd sor.

Az esemény másik látványos újdonsága az összecsukható Z Flip 3 lehet, amiből négy színt (lila, fekete, arany, zöld) kapunk.

Az origami-duó mellett Blass egy meg nem nevezett hagyományos telefont is posztolt, mely valószínűleg a Galaxy S21 FE lesz. A mobilról korábban azt pletykálták, hogy a chipek hiánya miatt leállt a gyártása, de a Samsung később cáfolta a híresztelést. Ha a GIF-ek nem hazudnak, az S21 FE szürkében, fehérben, feketében és lilában fut majd be.

A telefonokon túl pedig a koreaiak két új okosóráját is megcsodálhatjuk. Az első a már képeken is látott prémium modell, a Galaxy Watch 4 Classic, ami a fekete és a fehér mellett állítólag szürkében is választható lesz.

A Watch4 olcsóbb testvéreként fut be a Galaxy Watch Active 4, 40 és 44 mm-es méretben, forgatható lünetta nélkül. A fehéren és a zöldön kívül ebből a pletykák szerint fekete és barack színű opciókat is kapunk.

Végezetül pedig a képeken már szintén látott Bluetooth-füles, a Galaxy Buds 2 is GIF-eken tündököl, Blass anyagain éppen zöldesszürkében és lilában, de elvileg készül fekete és fehér kivitel is.

A felhozatal alapján kifejezetten tartalmas bemutató elé nézünk, az augusztus 11-i dátum pedig nem is hangzik valószínűtlenül, hiszen az MWC 2021-en maga a Samsung árulta el, hogy még a nyár során lesz egy Unpacked eseményük, korábban pedig már többször tartottak ilyen rendezvényeket augusztus első felében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.