Hirdetés

Egyelőre nincs Flash az Android 4.0-ra



|

Nem tudni, hogy mikor válik elérhetővé a beépülő kompatibilis verziója.

Hirdetés

Múlt hét közepén az Egyesült Királyságban végre piacra került az első Ice Cream Sandwich-et futtató okostelefon, ám a Samsung Galaxy Nexus vásárlók a rendszer számos remek újdonságának felfedezése közben váratlan problémával találkoztak: nincs hozzá Flash beépülő.

 

 


A dolog érdekessége, hogy az Android Marketen jelenleg a Flash 11.1-es változata érhető el, az Adobe korábbi tájékoztatása szerint ez az utolsó főverzió a platformon, amelyhez elvileg már csak hibajavítások érkeznének. Ettől függetlenül a Google legjobb tudomása szerint a cég már dolgozik az Ice Cream Sandwich kompatibilis változaton, bár ezt jobb lenne az illetékestől hallani.


Az Adobe körülbelül két hete jelentette be, hogy hamarosan véget ér a Flash beépülő okostelefonokra és tabletekre szánt verziójának pályafutása, hiszen ezen készülékek esetében a HTML5 már most jelentősen hatékonyabb terjesztést tesz lehetővé, mint amit a Flash valaha kínálni tudna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.