Hirdetés

Elérhető az Android 4.0.1 forráskódja



|

Végre az egyéni disztribúciók készítői is mozgásba lendülhetnek.

Hirdetés

A Google ma elérhetővé tette az Ice Cream Sandwich forráskódját, így mostantól semmi sem akadályozza a készülékgyártókat az operációs rendszer futtatására alkalmas mobiljaik listájának összeállításában, továbbá a frissítések elkészítésében.

 

 


Természetesen a forráskód kiadása az egyéni disztribúciókat készítők számára is kiváló hír, vélhetően záros időn belül elkezdődhet például a CyanogenMOD következő főverziójának fejlesztése. Információink szerint egyelőre akadhatnak technikai problémák a kódbázis letöltése során, mivel a Google munkatársai még dolgoznak a tárolók frissítésén.


A letölthető forráskódok egész konkrétan az Android 4.0.1-es verzióját takarják, ezen változat fut a hamarosan piacra kerülő Samsung Galaxy Nexus-on is. Megemlítendő, hogy végre elérhetővé vált a Honeycomb kódbázisa is, bár a keresőcég nyilván nem javasolja az Android 3.x új készülékeken történő használatát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.