Hirdetés

Elérhető az NVIDIA Tegra Zone



|

Az ingyenes androidos alkalmazással a kifejezetten Tegra lapkakészletes telefonokra és tabletekre optimalizált szoftverek közt lehet keresni.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben számos alkalommal írtunk különféle kontextusban az NVIDIA Tegra 2 System-on-Chipről, hiszen most kezdenek el szállingózni a piacra az első ezzel szerelt okostelefonok és tabletek. A rendkívül erőteljes, kétmagos processzorral szerelt lapkakészletről itt olvasható egy részletesebb beszámoló, ráadásul tegnap végre képet alkothattunk a tuning-potenciáljáról is.

 

NVIDIA Tegra Zone
NVIDIA Tegra Zone

 


Az NVIDIA természetesen már gőzerővel dolgozik a Tegra új verzióin is, azonban a cég jó szokásához híven ezen hardverét sem csupán a papíron lévő képességeivel kívánja eladni, hanem megpróbál egy komoly szoftveres támogatói bázist építeni a termék köré. Mivel a Tegra 2 képességeit a fogyasztók elsősorban a játékok esetében lesznek képesek teljes mértékben kihasználni, így partneri megállapodást kötöttek különféle fejlesztőkkel, hogy azok kifejezetten a cég platformjára optimalizált szoftvereket adjanak ki.

 

Backbreaker THD
Backbreaker THD

 

Backbreaker THD


Ezek első hullámának elkészültével elérhetővé vált az NVIDIA saját fejlesztésű Tegra Zone nevű androidos alkalmazása is, amelyben ezeket a specifikusan optimalizált szoftvereket gyűjtik össze, így a vásárlók mindig tudni fogják, hogy az Android Market kínálatából mely szoftverek ütik meg technikailag a maximumot. Természetesen a játékokról helyben elérhetőek lesznek különféle tesztek, képernyőmentések, és videók is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.