Hirdetés

Előrendelhető a Nextbit Robin felhőmobil



|

A reklám szerint soha sem kell kézzel tárhelyet felszabadítani a telefonon.

Hirdetés

Közel két hónappal ezelőtt már beszámoltunk a Google és HTC volt munkatársai által alapított Nextbit mobilgyártó első termékéről. A Robin névre keresztelt telefon érdekessége, hogy egyrészt egyedi és fiatalos a megjelenése, másrészt pedig a reklámszöveg szerint soha nem fogy ki a tárhelyből.

Hirdetés


Utóbbi alatt azt kell érteni, hogy a telefon mellé 100 GB online tárhely jár, amelyet automatikusan kezel a Robin erősen testre szabott Android operációs rendszere. Ha fogyni kezd a 32 GB beépített háttértár, akkor a szoftver elkezdi automatikusan áttölteni a felhőbe a különféle ritkán használt fájlokat és alkalmazásokat, ezzel helyet szabadít fel a telefonon. A megoldás hátránya, hogy a felhőbe átmentett holmik újbóli használatakor először vissza kell azokat tölteni a belső háttértárra.


A Kickstarteren sikeresen megfinanszírozott Nextbit Robin most bárki számára előrendelhetővé vált, méghozzá 399 dollár + szállítási költség áron. Ennyi pénzért cserébe korrekt a hardver, főként mivel a felhős tárhelyért nem kell majd külön fizetniük a telefon tulajdonosainak.


(Forrás: Engadget)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.