Hirdetés

Más OLED paneleket kaphat az iPhone 14 Pro, mint az alap modell



|

A legutóbbi értesülések alapján az iPhone 14-nek az előző generációs készülékekhez hasonló képernyője lesz.

Hirdetés

Júliusban már több híresztelést is lehetett olvasni a várhatóan még 2022-ben megjelenő iPhone 14 szériával kapcsolatban. Kiszivárgott az Apple legújabb telefonjainak dizájnja, illetve egyesek szerint 14 Pro és 14 Pro Max modellek jelentősen jobb memóriaegységet kapnak a "kistestvérekhez" képest.

A legújabb értesülések alapján nem csak a memóriát illetően lesznek eltérések, hanem különböző minőségű képernyőt fognak kapni a széria egyes darabjai. 

Hirdetés

A TheElec beszámolója szerint a hagyományos iPhone 14 készülékek a 6,1 inches és a 6,7 inches M11 OLED egységeket kapják - ennek oka vélhetően a fejlesztési költségek csökkentése az alacsonyabb árkategóriás modellek esetében. Az iPhone 14 Pro telefonok viszont már a legmodernebb Samsung OLED-et, az M12 egységből készülő kijelzőket kapnak, vagyis ugyanabból az alapanyagból gyártják azokat, mint a Samsung legújabb összehajtható készülékei.

Az értesülések alapján különbséget jelent még, hogy csak a 14 Pro és a 14 Pro Max kapja az LTP TFT paneleket, amelyek támogatják az Apple ProMotion kijelző 120 Hz-es képfrissítési rátáját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.