Hirdetés

Felfoghatatlan magasságokban az eredeti iPhone ára



|

Több mint 6 millió forintba is kerülhet egy eredeti iPhone 2G.

Hirdetés

Több emberrel is előfordulhat, hogy egy kisebb vagyont tartogat a fiókjában - amennyiben abban egy iPhone 2G lapul. 

Hirdetés

A régi iPhone vételára minden egyes évben tovább emelkedett, mostanra azonban elképesztő magasságokba ért

Úgy tűnik, hogy sok másik régi Apple termékhez hasonlóan az iPhone is gyűjtői értékkel rendelkező készülék lett. Az egyik legjobb példa arra, hogy a gyűjtők milyen sokat hajlandóak áldozni egy dobozos, remélhetőleg ki sem bontott régi Apple eszközért. 

Az utolsó megmaradt és új állapotú eredeti iPhone-okat több ezer dollárokért értékesítik. Ezek az olcsóbb, és már kibontott modellek. Amin még fólia van, annak az értéke 8000 dollártól indul, de akár 15 000 fölött is járhat. 

Ezek az árak pedig nem azok, amiket szeretnének egyesek, hanem azok, amiket konkrétan ki is fizetnek egy-egy ilyenért, például az eBayen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.