Hirdetés

Felhasználók tesztelték a Nokia E61-et és 6233-at



|

A magyar felhasználók tetszését elnyerték a Nokia teszttelefonjai.

Hirdetés

Nokia E61 A tesztelők a Nokia E61 mobilkészülék tulajdonságai közül a kijelző felbontását, színminőségét és élességét, a kapcsolatfajták sokszínűségét, az e-mailek kezelését, az üzenetküldést és a kihangosító működését kifogástalannak ítélték. Emellett elnyerte tetszésüket a 3G adatátvitel is. A tesztelők némelyike ugyan túl szélesnek ítélte az E61-et, a többség szerint mérete még így is kezelhető. Többen hiányolták a beépített kamerát, ugyanakkor belátták, hogy az üzleti felhasználóknak ez előnyös, hiszen számos helyre nem vihetnék be magukkal kamerával ellátott mobiltelefonjukat. A tesztprogram keretében a készüléket kipróbálók átlagosan 4,58 pontra értékelték 5 pontos skálán. A tesztelők véleménye az E61-ről: "Az ember könnyen rabjává válik." "A sok csalódás és használhatatlan program után végre egy telefon, amiben egyszerűen beállítható és kezelhető e-mail kliens van!" "Az email és az internet-elérés gördülékeny, hiba nélküli." "Összegezve: az E61 tökéletes üzleti, illetve mobil irodai használatra."
Nokia 6233 A Nokia 6233 legszimpatikusabb tulajdonságai közé a kijelző minőségét, az e-mailek és a hívások kezelését, az FM rádiót és a készülék térhatású hangzását sorolták a tesztelők. Többjük a készülék tesztjének köszönhetően megismerte és megkedvelte a 3G adatátvitelt és a kapcsolatfajták sokszínűségét. A Nokia 6233 esetében egy tesztelő ugyan hiányolta a készülékből a vakut, egy másik pedig örült volna, ha kicsit kisebb, fiatalosabb kialakítású lett volna a készülék, ugyanakkor a Nokia 6233 kiváló eredményt ért el a tesztprogramban: a kipróbálók átlagosan 4,7 pontosra minősítették a készüléket. Tesztelők mondták a Nokia 6233-ról: "A letöltés nem szenvedés többé." "A legjobb funkciói? Fantasztikusan gyors e-mailezés, MMS-küldés, és -fogadás." "Nem fagy le a készülék, ha több funkciót használok együtt." "Vele az MMS mindennapi gyakorlattá válik."
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.