Hirdetés

Fotókon a QWERTY-s Blackberry Mercury?



|

Ez lehet a gyártó utolsó fizikai billentyűzetes készüléke.

Hirdetés

A kínai Weibo közösségi hálózat egyik felhasználója leleplezhette a Blackberry következő mobilját. Az állítólag Mercury kódnevű telefon legnagyobb érdekességét a megjelenítője alatti QWERTY-billentyűzet adhatja, a jelek szerint a tervezésekor a Blackberry Passport jelenthette a kiindulási alapot. Persze jó kérdés, hogy konkrétan ki állhat a hardver mögött, hiszen legjobb tudomásunk szerint a kanadai cég házon belül már egyáltalán nem foglalkozik hardverfejlesztéssel. A Priv volt az utolsó saját megoldása, az utána piacra dobott DTEK50 egy Alcatel Idol 4, míg a DTEK60 egy átcímkézett TCL 950 volt.


Hirdetés


Korábbi értesülések alapján a Blackberry Mercury 4,5 hüvelykes és 1280×720 pixeles érintőkijelzőt, 8 / 18 MP-es kamerákat, Qualcomm Snapdragon 625 lapkakészletet, 3 GB memóriát, 32 GB beépített háttértárat, 3400 mAh-es akkut, és Android 7.0 rendszert kapott. A hírek szerint a Mercury lehet a gyártó utolsó fizikai billentyűzettel ellátott mobilja, de persze a hírben olvasható további információkhoz hasonlóan ezt az értesülést is fenntartásokkal kell kezelni.


(Forrás: PhoneArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.