Hirdetés

Fotókon a Sony Ericsson Pepper



|

Állítólag kétmagos processzor került a 3,7 colos droidba.

Hirdetés

Az XperiaBlog egy anonimitásba burkolózó forrása tegnap a portál szerzőinek rendelkezésére bocsájtott néhány fotót, amelyen állítása szerint a talán februárban bemutatkozó MT27i, avagy Pepper látható. Az XPERIA családba tartozó készülék elvileg a Neo V utóda lesz, ráadásul a 3,7 colos és 854×480 pixeles érintőkijelzője alól hiányzó keresőgombból ítélve az sem kizárt, hogy gyárilag Android 4.0-val kerülhet majd piacra.


Sajnos rendkívül kevés egyéb specifikációjáról hullt le a lepel, ám a forrás szerint a lelkét egy kétmagos, 1 gigahertzen ketyegő központi egység adja, vélhetően az ST-Ericsson NovaThor U8500 SoC-ről van szó. A mobil vakuval is kiegészített hátlapi kamerája 5 megapixelesnek ígérkezik, videót pedig maximum 720p-s felbontásban lehet majd rögzíteni a Pepperrel.


Az előlapját mutató fotón kivehető, hogy az eszközön az aktív zajszűrés érdekében két mikrofon található, és ugyan a Nozomitól eltérően nem rendelkezik körkörös „díszkivilágítással”, ám a már nem sokáig vegyesvállalat korábbi mobiljaihoz hasonlóan az előlapján – a másodlagos kamera mellett - található egy LED-es visszajelző.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.