Hirdetés

Frissítés érkezett az Aino-hoz



|

A Sony Ericsson ezúttal egy igen hasznos javítással rukkolt elő.

Hirdetés

Hosszú idő után a svéd-japán gyártó magára találni látszik: a sikeres idei első üzleti negyedév után hasznos újításokat is tartalmazó javítást adtak ki az Aino-hoz. A szoftver elvileg a Sony Ericsson Update Service segítségével már telepíthető, bár sajnos kipróbálni nem volt módunk.

 

Sony Ericsson Aino

 


A frissítés telepítése után valamelyest megnő az akkumulátoros üzemidő, általánosságban megbízhatóbb lesz a működés, továbbá javítva lettek egyes Bluetooth-ot, és Wi-Fi-t érintő hibák. Hasznos, hogy a mobil most már lépes lejátszani az „MPEG4-generic" MIME-kódolású videókat, de került még a szoftverbe három új téma is, és egy Bubble Town 2 című játék.


Mint minden frissítés esetében, elsőként érdemes lementeni a készüléken lévő összes adatot, és meg kell győződni a telep megfelelő töltöttségéről. Amennyiben lehetőség van rá, érdemes notebookról végrehajtani a folyamatot, hogy egy esetleges áramszünet ne okozzon helyrehozhatatlan károsodást a mobilban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.