Hirdetés

Frissül a Nokia 5800, és az 5530



|

Elsősorban a webböngészőjük esik át némi modernizáláson.

Hirdetés

Mindenki nagy meglepetésére a hétvégén egyes Nokia 5800 és 5530 készülékek új szoftverfrissítés elérhetőségére hívták fel a felhasználók figyelmét. Az eszközökre érkező foltozások legjobb tudomásunk szerint funkcionálisan megegyeznek, a csupán 7 megabájt méretű állományok a Nokia Suite segítségével, és OTA módszerrel egyaránt telepíthetőek.

 

 


A legfontosabb újítást egyértelműen a gyári webböngésző terén kell keresni, ugyanis a régi okostelefonokon a frissítés installálása után a Symbian Annában is használt 7.3.1.33-as verziójú áll majd rendelkezésre, amely jelentősen szabványtartóbb, és gyorsabb az előző változatnál. Ezen felül a mobilok mostantól támogatják a nemzetközi doménneveket, a nem ASCII karaktereket használó nyelveket (például a kínait, és az arabot), és természetesen a Nokia Maps 3.06-os verziója is kellemes meglepetés.


A hír írásának pillanatában a javítások a hazai vásárlók számára - legalábbis a Nokia terméktámogatási oldala szerint - még nem voltak elérhetőek, és sajnos nem kaptunk tájékoztatást, hogy mikor válnak majd letölthetővé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.