Hirdetés

Frissült az iPhone-os WordPress



|

Az új klienssel már videók feltöltésére is lehetőség nyílik.

Hirdetés

A rendkívül népszerű WordPress blogmotor készítői bejelentették, hogy elérhetővé tették az Apple AppStore-ból a 2.6-os verziójú kliensszoftverüket iPhone-ra, iPod Touch-ra, és iPadre. Jelen esetben nem csak egy hibajavító kiadásról van szó, bár természetesen megszabadultak az ismert problémák nagy részétől, továbbá optimalizáltak a teljesítményen is.

 

WordPress for iPhone 2.6
WordPress for iPhone 2.6

 


Az újdonságok közt szerepel a helyi piszkozatok kezelésének teljes újraírása, továbbá a blogok konfigurációs folyamata is egyszerűsödött. Ezeknél talán nagyobb horderejű fejlesztés, hogy mostantól a telefonnal vagy médialejátszóval készített videókat is fel lehet tölteni a bejegyzésekbe, és természetesen a visszajátszásuk sem okoz problémát.


A hasznos apróságok kategóriába tartozik még, hogy elkezdték a médiakönyvtár implementációját, működik az automatikus mentés funkció, és bejegyzések különböző verzióit is meg lehet tekinteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.