Hirdetés

Galaxy Note 5 kellene? Januárban talán kaphatsz



|

Sajnos még a januári érkezése is csak pletyka a készüléknek.

Hirdetés

Nehéz megtippelni a döntés okát, de az európaiak nem kaptak Galaxy Note 5 készüléket, hanem be kellett érniük az S Toll nélküli Galaxy S6 edge+ modellel. Nem zárható ki viszont egy későbbi érkezés. 

Hirdetés

A kezdeti rossz hír ellenére újra és újra előkerülnek a pletykák egy 2016-os megjelenésről, ami ha részben is, de jó hír lehet a kiábrándult rajongóknak. 

Érdekesség, hogy sokan már egy ideje alternatív megoldásokhoz nyúltak, vagyis Ázsiából hoztak be Galaxy Note 5-öt - ilyenkor viszont garanciális és szolgáltatós problémák is adódnak. 

Román források szerint a Samsung tiltása nem végleges a Galaxy Note 5-re Európában, az ugyanis jövő januárban megjelenhet a boltokban. 

Ha igaz a hír, akkor ez fölöttébb érdekes időzítés, elvégre pont a karácsonyi szezont lőné ki maga alól a cég. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.