Hirdetés

Galaxy S4-klón 6,5 colos érintőkijelzővel



|

Tulajdonképpen kisebb táblagépnek is titulálható az Actwell okostelefonja.

Hirdetés

Pörögnek az események Kínában, a tegnapi 5,6 mm-es vastagságú Umeox X5 mobil után a GizChina most lerántotta a leplet az Actwell i6000 névre hallgató készülékről is, amely legfőbb érdekességét a 6,5 colos és 1920×1080 pixeles érintőkijelzője adja. Tudtunkkal ez az eddigi legnagyobb kijelzővel szerelt kütyü, amelyet hivatalosan okostelefonnak nevez a gyártója, bár a Galaxy MEGA 6.3 nyilván nem sokkal van lemaradva mögötte.


Részlegesen ismert specifikációi alapján a talán már június közepén a kínai boltok polcain landoló eszköznek egyéb téren sincs szégyellnivalója: a kamerái 3 / 13 megapixelesek, a processzora négymagos (és valószínűleg 1,2 GHz-es) MediaTek MT6589, az akkuja 3150 milliamperes.


A 9,5 mm vastag készülék már Android 4.2 rendszerrel kerülhet a fogyasztókhoz, sajnos a várható áráról eddig nem érkezett információ – bár érzésünk szerint Kínán kívül maximum szürke importtal lesz beszerezhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.