Hirdetés

Google Nexus S: első benyomások



|

A tengerentúlon a fontosabb médiumok már megkapták a készüléket, az első vélemények pozitívak.

Hirdetés

Kedden a Google bejelentette a Nexus One utódját, amely az Egyesült Államokban jövő hét csütörtöktől már bárki számára elérhető lesz. Így nem meglepő, hogy a keresőcég szinte azonnal megkezdte a tesztkészülékek kiosztogatását a nagyobb tartalomszolgáltatóknak, az előzetes vélemények nagyon pozitívak.

 


A Boy Genius Report munkatársa szerint a Nexus S rendkívül jól összerakott telefon: remek anyagminőség és kellemes fogás jellemezi, de sajnos gyűjti az ujjlenyomatokat. Az érintőkijelzője szintén első osztályú, élénkek a színek, és kontrasztos a megjelenítés.


Az Android 2.3 is nagyon szépen fut a mobilon, ám a cikkíró véleménye szerint ennek nem csak a hardver az oka, nagy szerepet játszik benne a Gingerbread optimalizáltsága, és a gyári kezelőfelület is. A beépített hangszóró átlagos minőségű, a gyári fülhallgató átlagosan jónak nevezhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.