Hirdetés

Google: sikertelen a Nexus One



|

A lagymatag érdeklődés miatt nagyban változtat piaci stratégiáján a vállalat.

Hirdetés

A Google januárban mutatta be a Nexus One-t, amelyet a vállalat szokatlan módon saját maga értékesít az USA-ban. Sajnos az eltelt 5 hónap alatt nem igazán fogyott jól a készülék, amely a hardvert, a szoftvert, és a „hozzáadott értéket" tekintve igazán meglepő tény.

 

T-Mobile G1


T-Mobile G1: nem is olyan régi darab

 


Így Andy Rubin a cég blogján bejelentette, hogy az általuk végzett közvetlen forgalmazást hamarosan megszüntetik, helyette különféle kereskedésekben lesz nagyobb mennyiségben is elérhető a Nexus One. Az úriember a nem túl meggyőző eladások egy részét annak tulajdonítja, hogy az ügyfelek a vétel előtt szeretik kipróbálni a telefonokat, viszont erre online nyilván nincs lehetőség.


Ettől függetlenül a vállalatnak van oka az örömre: az Android 2008 szeptemberének végén lett bemutatva, így nagyjából másfél éve van piacon. Ezen csekély idő alatt szinte minden fontos mobilgyártó előrukkolt legalább egy erre épülő okostelefonnal, és elképesztő iramban fejlődik a komplett rendszer - várhatóan a jövő héten megérkezik a 2.2-es verzió is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.