Hirdetés

Ha internet, akkor okostelefon



|

Jövőre az adatforgalom 75 százalékát már mobileszközökről bonyolítjuk.

Hirdetés

A Zenith jóslatai szerint a következő évben a globális internetes adatforgalom 75 százalékát már mobileszközökről bonyolítjuk. 

Hirdetés

A web mára mobilközpontúvá vált, azonban a 75 százalék mégis meglepően nagy arány, figyelembe véve, hogy az asztali gépek és a laptopok még messze nem haltak ki. 

2012-ben egyébként az okostelefonok és a táblagépek még csak 40 százalékáért feleltek a globális forgalomnak, de 2018-re ez az érték 79 százalékra emelkedik. A helyzet Spanyolországban a legélesebb, ott már most 85 százalékos a mutató. Írországban az emberek 92 százalékának van okostelefonja. 

Természetesen a mobilos hirdetések piaca is virágzásnak indul majd, a globális reklámbevételek 60 százalékát 2018-ban már mobilos hirdetések adják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.