Hirdetés

Hamarosan Android 7.0-ra frissül az HTC 10



|

A szivárgások alapján Európában rövidesen megérkezik a rendszerfrissítés az HTC 10-re.

Hirdetés

Augusztusban az HTC azt ígérte, hogy az HTC 10 zászlóshajó és a One M9, valamint a One A9 még valamikor az idei év vége előtt frissülnek az Android 7.0-ra. 

Hirdetés

A felhasználók közül sokan egyre türelmetlenebbek, de úgy tűnik, hogy a várakozás a végéhez közeledik. 

A szivárogtatásból jeles LlabTooFeR információi szerint az európai HTC 10 készülékek még november végén vagy december elején megkapják az Android 7.0-s rendszerfrissítést. 

Milyen újdonságokat hoz a Nougat? Többek között lehet reagálni az értesítésekre, van többablakos mód, jobb Doze mód és még sok egyéb.

Amennyiben nem a 7.0, hanem a legújabb változat jön, akkor az alkalmazások gyorsgombjai (hosszú nyomva tartásnál) is bekerülnek a rendszerbe. Az HTC Sense felülete csak minimálisan tér el a Google által megálmodottól. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.