Hirdetés

Hamarosan jöhet a mini XPERIA Arc



|

Az ST18i elvileg csak a kijelzőjének átlójában különbözik az említett készüléktől.

Hirdetés

A Sony Ericsson a kezdeti androidos botladozásai után idén már meglehetősen erős, és szoftveresen naprakész készülékkínálattal próbálja enyhíteni a hírnevén esett csorbát. A legfrissebb pletykák szerint a gyártó az elkövetkező hetekben egy újabb Android 2.3-as okostelefonnal fog előrukkolni, méghozzá az Urushi kódnéven emlegetett ST18i-vel.

 

Sony Ericsson ST18i
Sony Ericsson ST18i

 


A GSMArenához nemrég eljuttatott exkluzív fotókon alaposan szemügyre vehető mobil a forrás szerint tulajdonképpen egy XPERIA Arc, a kettő közti egyetlen különbség a kijelző átlójában keresendő: míg az Arc Bravia Engine-es megjelenítője 4,2 colos, addig az új eszközé 3,2 hüvelykes.


A fotók készítője szerint az ST18i szeptemberben kerülhet a boltok polcaira, ám a várható árát nem kívánta megtippelni a forrás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.