Hirdetés

Hatalmas a titkolózás a OnePlusnál, leszámolnak az OxygenOS-sel?



|

Gyanús, hogy egy kiszivárgott dokumentum szerint a OnePlus dolgozóinak nem szabad bizonyos kérdésekre válaszolniuk.

Hirdetés

Nemrég maga a OnePlus feje, Pete Lau jelentette be, hogy a vállalat a jövőben szorosabban együttműködik majd a szintén kínai OPPO csapatával, hogy hatékonyabbak lehessenek, és gyorsan, stabilabb szoftverfrissítésekkel lephessék meg a felhasználókat.

Emiatt viszont valószínűleg sokakban felmerültek kérdések az operációs rendszerek kapcsán, és ugyan Lau elmondása szerint megtartják az OxygenOS-t, lehet mégsem ilyen egyszerű a helyzet.

Hirdetés

A OnePlus nyugaton is elérhető mobiljai esetében az OxygenOS-t választja a gyártó, míg Kínában a HydrogenOS volt használatban korábban, de ez időközben le lett cserélve az OPPO-tól származó ColorOS-re. Emiatt joggal merülhet fel sokakban, hogy esetleg az OxygenOS is hasonló sorsra jut, és hiába a CEO korábbi kijelentése a téma kapcsán, nemrég kiszivárgott egy belső dokumentum, amiben érdekes dolgok olvashatók.

Az anyag szerint ugyanis a OnePlus arra kérte a dolgozóit, hogy valódi válasz helyett egy sablonos szöveggel reagáljanak azokra a kérdésekre, amelyek az integrációs bejelentés kapcsán firtatják az operációs rendszeres és ColorOS-es témát. Ez azért is furcsa, mert Lau tájékoztatás szerint marad az OxygenOS, így logikus volna, hogy a dolgozók is ezt kommunikálják.

Lehet, hogy szimpla kommunikációs gubancról van szó, de azt sem zárhatjuk ki, hogy a OnePlus a nyugati modellek esetében is átáll majd a ColorOS-re.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.