Hirdetés

Hivatalosan is olcsó a Nokia 5250



|

A finn cég bejelentette a kedvező árfekvésű érintős mobilját.

Hirdetés

Néhány napja már hírt adtunk a Nokia 5250-ről, amely mostantól hivatalosan is a vállalat egyik legolcsóbb érintős mobilja. Hardveres szempontból egy alapvető tudású készülékről van szó - leszámítva az érintőképernyőt -, bár a Symbian S60 5th Edition operációs rendszer ettől függetlenül lehetőséget biztosít a „kiokosítására".

 

 


A mobil kizárólag négysávos GSM/GPRS/EDGE-hálózatokon működik, ezen felül csak Bluetooth segítségével képes csak vezeték nélkül kommunikálni. A 2,8 col átlójú érintőképernyője 360×640 pixel felbontású, a minden extrát nélkülöző kamerája pedig 2 megapixeles.


Összesen 51 megabájt szabadon felhasználható háttértár került a készülékbe, amely legfeljebb 16 gigabájtos microSD-vel bővíthető. Szerencsére nem spórolták le a 3,5 milliméteres Jack-kimenetet róla, továbbá FM-rádió is került a 104 x 49 x 14 mm méretű, és az 1000 milliamperes akkuval együtt 107 grammot nyomó mobilba.


A Nokia 5250 az év utolsó negyedében kerül piacra, adók és egyebek nélkül 115 euróba (nagyjából 33 ezer forintba) fog kerülni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.