Hirdetés

Hogyan rögzítsük a gépünkön lejátszott zenét?



|

Az Apowersoft Free Online Audio Recorder bármilyen hanggal elboldogul.

Hirdetés

Amikor épp nem a Facebookon és a Twitteren lógunk, és nem is vicces képek után kutatunk a neten, akkor jó eséllyel a YouTube-on videózunk vagy zenét hallgatunk. A YouTube és a Spotify is remek lelőhely a kiváló zenék streameléséhez, de sajnos egyik sem nyújt lehetőséget ezeknek a letöltésére. 

Az Apowersoft Free Online Audio Recorder segítségével megoldhatjuk, hogy akár offline is hallgassuk a kedvenceinket, hiszen ezzel gyakorlatilag le tudjuk menteni a hangfájlokat. A Java-alapú alkalmazás bármilyen, a gépünkön lejátszott hangot képes rögzíteni, legyen szó a rendszer hangjáról vagy arról, ami a mikrofonba eljut. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.