Hirdetés

Hosszú videón a Windows Phone 7-es LG E900



|

Újból megcsodálható a redmondiak nemsokára debütáló operációs rendszere.

Hirdetés

Egy cseh portál érdekes, és jó minőségű videót adott közre a Windows Phone 7-et futtató LG Optimus 7 E900-ról. A mozgókép első felében maga a telefon kerül előtérbe, utána pedig az operációs rendszer kapja a főszerepet - sajnos angol felirat nem érhető el hozzá.

 


Látható benne néhány apróság, amelyet eddig vagy nem vettünk észre, vagy nem mutattak meg: például a kezdőképernyő átrendezésekor a mozgatandó ikont/hubot hosszan kell nyomni, ezek után kiemelkedik a többi közül, és már lehet is húzni az új helyére. Sajnos a képernyő forgatása időnként nem működik, azonban a készüléken futó szoftver elvileg még nem a végleges verzió.


Az augusztus eleji pletykák szerint az LG szeptember közepén mutatta volna be az első Windows Phone 7-es telefonját: meglehetősen nagy csalódást okozott, mikor ez kimerült egy a témához lazán kapcsolódó, ráadásul nem túl jó sajtófotóban. Viszont a legújabb hírek szerint a Microsoft tartani fog október 21-én egy nagyszabású rendezvényt Londonban, amellyel egyidőben Európa-szerte elérhetővé válik több, az új operációs rendszerükkel szerelt telefon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.