Hirdetés

HTC 7 Pro: már videón is megcsodálhatjuk



|

A QWERTY-s modell mellett a HTC 7 Surround is bemutatkozik egy rövid videóban.

Hirdetés

Valószínűleg egy igen mozgalmas utolsó negyedévnek nézünk elébe, hiszen a Microsoft által bejelentett és hamarosan tömegesen megjelenő Windows Phone 7 jól sikerült. Amit mi láttunk eddig, az is kecsegtető, de a nagyjából az egész világon az az egyöntetű vélemény, hogy sikerült a megújulás a mobilos Windows-nak. (A rendszerről és az LG Optimus 7-ről szóló tesztünk az embargó lejárta után azonnal, jövő hét csütörtökön megjelenik.)

 

A HTC teljes mellszélességgel oda állt a WP7 mellé, így egyszerre 5, ilyen oprendszerrel felvértezett mobillal fog megjelenni. Ezek a HTC HD7, 7 Mozart, 7 Trophy, 7 Surrround és a 7 Pro. Nagyjából az elnevezésekből lehet sejteni, hogy melyik készülék miben lesz különleges, amit az utolsó két modellről megjelenő, hivatalos videó tesz még egyértelműbbé.

 

HTC 7 Pro (kattintás után galéria nyílik)

 

A 7 Pro igazi teljes billentyűzetes nagyágyú, már akkor is, ha csak a 185 grammos tömegét nézzük. A WP7 alaposan megszabja a hardveres képességeket, hiszen a Microsoft úgy tette az életét egyszerűbbé, hogy megszabta: csak bizonyos hardveres követelményeket teljesítő telefonok kaphatják meg a Windows Phone 7-et. A 7 Pro tehát 1 GHz-es processzorral, 3,6 colos, 480 x 800 pixeles (WVGA) kijelzővel, 8 GB belső memóriával (ezt 512 MB ROM és 448 MB Ram egészíti ki) és 1500 mAh-s akkuvel rendelkezik. Az 5 megapixeles, autofókuszos, LED-vakus fényképező 720p, HD-videók felvételére is képes, a kommunikációt pedig rábízhatjuk a 7,2 Mbps-os HSDPA-ra. A rövid videóból az derül ki még, hogy a HTC egyedi szoftverekkel is igyekszik majd felturbózni a WP7-et, hiszen a kezelőfelület Sense módjára történő átdolgozását a Microsoft nem engedélyezi.

 

HTC 7 Surround

 

A 7 Surround a szórakoztatást, ezen belül a zenehallgatást és a filmnézést állítja középpontba, Ehhez egy kipattintható, külső hangszórót használ, ami csak jó minőségű hangot szolgáltathat, hiszen megkapta a Dolby Mobile és az SRS WOW HD címkéket is. A 7 Surround kapott egy Sound Enhancer alkalmazást is, amivel külön lehet még állítgatni a hangsávokat, hangképeket a még jobb hangzás érdekében. Láttuk már több helyen, de most a HTC is beveti: a készülék hátlapján található kis támasz kihajtásával kezeink lefoglalása nélkül is hallgathatunk zenét, vagy nézhetjük kedvenc sorozatunkat. A 7 Surround kijelzője valamivel nagyobb a társáénál (3,8"), a belső memóriája is a duplája (16 GB), viszont érdekes módon az akkuból egy alacsonyabb kapacitású (1230 mAh) került bele.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.