Hirdetés

iFixit: javítható a Samsung Galaxy S5



|

Elődjénél nehezebb a szerelése, de az új HTC One-tól eltérően nem egy rémálom.

Hirdetés

A mai napon hazánkban is piacra került Samsung Galaxy S5 meglévő és leendő tulajdonosait feltehetően érdekli a készülékük javíthatósága, az iFixit pedig máris örömmel nyújtott tájékoztatást a témában. A portál munkatársait azért is érdekelte különösen a téma, mert a Samsung Galaxy S4 javíthatóságra tavaly 8/10 pontot kapott tőlük, azaz nagyon elégedettek voltak a tapasztaltakkal.
 

Hirdetés


Sajnos a Samsung Galaxy S5 kapcsán már felemás érzések kavarogtak a buherátorokban, amelyet röviden egy 5/10 pontos értékeléssel díjaztak. A rivális új HTC One-hoz képest (2/10) viszont sokkal egyszerűbb a szerelése: az akkut gyerekjáték kiszedni a telefonból, azonban a többi alkatrészhez való hozzáférés csak az erősen a helyére ragasztott előlap eltávolításával lehetséges.
 


(Forrás: PhoneArena, iFixit)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.