Hirdetés

Így fest az arany színű Galaxy S8



|

Evan Blass ismét előállt néhány remek képpel az új csúcskészülékről.

Hirdetés

A Samsung általában a szokásosnál több színben teszi elérhetővé az aktuális zászlóshajóit, és nem lesz ez másként a Galaxy S8-nál sem. Az eddig kiszivárgott anyagok alapján legalább négy, legfeljebb hat színben jöhet az új okostelefon. 

Hirdetés

Az egyik ezek közül az arany árnyalat lesz, amely már több gyenge felbontású képen is felbukkant. Most ismét előkerült, ezúttal már egy nagy felbontású, renderelt képen. 

Evan Blass ismét kitett magáért, és az arany mellett a fekete, valamint a szürke verziókról is adott ki ilyen képet. Valóíznűleg ezek valamilyen reklámanyag részei, és feltehetően a hivatalos háttérképeket ábrázolják, amelyekkel a Galaxy S8 megjelenik. 

A bemutatóra március 29-én kerít sort a Samsung, ekkora érkezik az 5,8 és a 6,2 hüvelykes okostelefon. 

Van már Unpacked 2017 app is, amelyen keresztül lehet majd követni az eseményt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.