Hirdetés

Így törik a Galaxy Note 7 és az iPhone 6S



|

Egy YouTube-videóból kiderül, hogy mennyire kell félni, ha leesik a Samsung vagy az Apple készüléke.

Hirdetés

Sok törésteszt szereplője volt már a Samsung Galaxy Note 7 az elmúlt egy-két hétben, és most itt egy újabb. Ezúttal az iPhone 6S okostelefonnal hasonlítják össze - a kérdés az, hogy melyik hogyan bírja azt, ha leesik. 

Hirdetés

A Galaxy S7 korábban ebben a tesztben alulmaradt az iPhone 6S készülékkel szemben, azonban a Galaxy Note 7 már Gorilla Glass 5 borítást kapott, ami 1,6 méteres zuhanásnál 10-ből 8-szor megvédi az eszközt. 

A tesztekhez egy professzionális gépet használtak, 1 méteres ejtési magassággal. Először a hátlapjára érkezett mindkét modell - az Apple eszköze apró karcokkal megúszta, de a Galaxy Note 7 megsérült a sarkoknál. Az alulra érkezést mindkettő jól bírta, illetve az oldalsó becsapódás sem volt különösebb probléma. 

Az előlapi leérkezés hatására mindkét készülék sérült, de mivel a Galaxy Note 7 nem a képernyőjén, ezért itt a Gorilla Glass 5 volt a nyerő. 

Mindezek után mindkét eszköz működött, vagyis jött a bónusz kör: addig dobálták kijelzővel lefelé az eszközöket, amíg azok tönkrementek. Az iPhone 6S-nek ehhez öt további kör kellett, a Galaxy Note 7 50 után is működőképes maradt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.