Hirdetés

iPades mobilnet a Telenortól is



|

Hűségszerződés nélkül köthetőek az iDea Online csomagok.

Hirdetés

Hazánkban elsőként a T-Mobile rukkolt elő december elején kimondottan az Apple iPadhez igényelhető mobilnet-csomagokkal, most pedig a Telenor is felvette a kesztyűt. Összesen három konstrukcióról van szó az esetükben, amelyek ugyan előfizetésesek, ám a megkötésükkor nincs hűségszerződés.

 

 


Az iDea Online névre keresztelt csomagok csak a havonta leforgalmazható adatmennyiségben különböznek: a legolcsóbb az 500 megabájtos 1490 forintért, míg az idővel vélhetően legnépszerűbbé váló 2 gigabájtos 2690 forintba kerül.


A legdrágább csomag 5490 forintot kóstál havonta, ám összesen 5 GB forgalmat tartalmaz. Amennyiben az ügyfél elérte az aktuális számlázási ciklusban maximálisan megengedett adatmennyiséget, akkor a le- és feltöltési sebessége másodpercenként 32 kilobitre (4 kilobájtra) lesz korlátozva, túlforgalmazási díj nincs.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.