Hirdetés

iPades mobilnet-csomagok a T-Mobile-tól



|

Az előfizetéses konstrukció hűségszerződés nélkül köthető.

Hirdetés

A Deutsche Telekom magyar leányvállalata előrukkolt kettő, kifejezetten az iPadesek igényeihez igazított mobilinternet-csomaggal. A népszerűbb feltehetően a már elérhető „ikon Net 2GB" lesz, amely havi előfizetéses alapon működik, és 2 GB adatforgalmat tartalmaz.

 

Apple iPad 3G
Apple iPad 3G

 


A hűségszerződés nélküli konstrukció 2980 forintba kerül, és nem csak a T-Mobile szaküzleteiben vásárolt iPadekhez igényelhető. Amennyiben a leendő ügyfél nem a szolgáltatótól szerezte be a táblagépét, akkor a szerződés megkötésekor igazolni kell annak meglétét a vásárláskor kapott számlával.


A „Domino NapiNet 1GB" csomag a napokban fog elérhetővé válni, a nevéből pedig sejthető, hogy egyrészt feltöltőkártyás, másrészt csak az aktuálisan érvényes aktiválást követő 24 órában lehet vele netezni. A napidíj 990 forint, azonban ez a konstrukció kizárólag a T-Mobile üzleteiben újonnan vásárolt Apple iPadek esetén lesz választható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.