Hirdetés

IPS panel került a SmartDevices olcsó tabletébe



|

Ice Cream Sandwich-re is frissíthető lesz a 10 colos érintőkijelzővel ellátott készülék.

Hirdetés

Tegnap a kínai SmartDevices bejelentette a könnyen megjegyezhető nevű SmartQ Ten2 Plus T13 táblagépét, a gyártó hazájában 999 jüanos (~38 ezer forintos) áron hamarosan piacra kerülő eszköz ára ellenére elvileg remek hardverekkel lett felszerelve.


A tájékoztatás szerint a 9,7 colos IPS érintőkijelzője 1024×768 képpont felbontású, felette pedig egy 2 megapixeles webkamera kapott helyet. Remek hír, hogy a SmartDevices szerint az Android 2.3 operációs rendszere a közeljövőben frissíthető lesz az Ice Cream Sandwich-re, ráadásul az 1 gigahertzes ARM Cortex-A9 architektúrára épülő processzorából, és a hozzá társított 512 MB RAM-ból ítélve jól is fog rajta futni a szoftver.


Egyéb ismert specifikációk: 8 GB háttértár, microSD foglalat, Bluetooth 2.0, Wi-Fi 802.11n, USB-s külső 3G modemek támogatása, szabványos hangkimenet, 7500 milliamperes akkumulátor, 767 grammos tömeg, 255 × 190 × 12 milliméteres méret.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.