Hirdetés

Ismét elérhető a Passport Hetijegy



|

Újból kedvező áron telefonálhatnak haza a nyaralás ideje alatt a Vodafone-osok.

Hirdetés

A telekommunikációs vállalat bejelentette, hogy korlátozott ideig újból elérhető a múlt nyáron nagy sikert aratott Passport Hetijegy ajánlata. A kiegészítő szolgáltatás segítségével az Európai Unió területén belül, továbbá a Svájcban, Horvátországban, és Törökországban nyaraló ügyfelek 1990 forint egyszeri díjért cserébe egy héten keresztül hazai percdíjakon beszélgethetnek az itthon maradtakkal.

 

 


Az alkalmat megragadva a Vodafone természetesen nem felejtette el felhívni a figyelmet a MobilWeb Napijegy Külföldön névre hallgató megoldásra sem, a segítségével 690 forintért 10 megabájtnyi adatforgalmat kaphatnak az ügyfelek 15 európai országban - konkrétan Ausztria, Belgium, Csehország, Egyesült Királyság, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Málta, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, és Svájc területén vehető igénybe a szolgáltatás.


A PassPort Hetijegy megrendeléséhez a „P7", míg a MobilWeb Napijegy Külföldön konstrukció aktiváláshoz az „RNAPI" kódot kell elküldeni a 1270-es telefonszámra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.