Hirdetés

Itt vannak a Google legújabb biztonsági frissítései



|

Természetesen egyelőre csak a Nexus készülékekre várhatóak a frissítések.

Hirdetés

Eddig még nem váltak elérhetővé a Google márciusi biztonsági frissítései az Android rendszerhez, azonban a képfájlok már megérkeztek, vagyis a közvetlen frissítés is nagyon közel van. 

Hirdetés

A képfájlok már letölthetőek a Pixel C-hez (MXC15G), a Nexus 5X-hez (MHC19J és MMB29V), a Nexus Playerhez (MMB29V), a Nexus 9-hez (MMB29V), a Nexus 5-höz (MMB29V), a Nexus 7-hez (2013, MMB29V), valamint a Nexus 10-hez (LMY49H). A listán van a Nexus 6 is (MMB29V), a Nexus 6P-s képfájl még várat magára. 

A márciusi biztonsági frissítés több ismert sérülékenységet is befoltoz. Az egyik kritikus rés lehetővé tette a távoli kódvégrehajtást többek között e-mailen, MMS-en és böngészőn keresztül, médiafájlok segítségével. 

Bár nem tudni, hogy bárki élt-e a lehetőséggel a gyakorlatban, jó tudni, hogy a Google befoltozta a rést. 

Azt természetesen nem lehet megtippelni, hogy a Nexus készülékek után más eszközök mikor kapják meg ezeket a frissítéseket. A múltban több gyártó is elkötelezte magát a gyorsabb biztonsági frissítések közzététele mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.