Hirdetés

Újabb „olcsó” mobillal jelentkezett a Gresso



|

Összesen hat svájci eredetű óra került a készülék hátlapjába.

Hirdetés

A többek közt luxusmobilokkal is üzletelő Gresso bejelentette legújabb telefonját, amely a Luxor World Time nevet kapta. A képre tekintve sejthető ennek az oka, amely egyben a telefon legnagyobb érdekessége is: a hátlapba összesen hat darab, természetesen svájci mesterek műhelyéből származó óra került.

 

Gresso Luxor World Time
Gresso Luxor World Time

 


Ezek közül csak egy állítható át, a többi öt népszerű nagyvárosok helyi idejét mutatják. A telefon külseje titánium, kerámia és bőr, míg a kijelzőt fedő lap, továbbá az összes gomb zafírkristályból készült - előbbi 97, utóbbiak 32 karátosak.


Tudását tekintve a Luxor World Time legnagyobb extrája talán az FM-rádió, ráadásul microSD-kártyából is legfeljebb 2 gigabájtosat képes fogadni. Az ismeretlen átlójú TFT-kijelzője 240×320 pixel felbontású, a fixfókuszos hátlapi kamerája pedig 2 megapixeles. Végül, de nem utolsósorban jöjjön az ára: mindösszesen 6000 dollárba, átszámítva körülbelül 1,17 millió forintba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.