Hirdetés

Jól eltalált alapmobillal újít az LG



|

Két SIM-foglalat, QWERTY-billenytűzet, és Wi-Fi is került a C310-be.

Hirdetés

A kisebbik koreai mobilgyártó elsőként Új-Zélandon mutatta be a külsőre és belsőre egyaránt jól eltalált C310-et. A szigetországban kártyafüggetlenül átszámítva olyan 42 ezer forintért árulják, amely a funkcionalitásához mérten korrekt árnak tűnik.

 

LG C310
LG C310

 


Az eszközbe 2,4 col átlójú, 320×240 képpontos kijelző került, a hátlapi fixfókuszos kamera 2 megapixeles. Kizárólag háromsávos GSM/GPRS hálózatokon működik, ezen kívül csak Bluetooth 2.1 és Wi-Fi 802.11b/g segítségével képes vezeték nélkül kommunikálni.


A microSD-vel bővíthető beépített háttértára 200 megabájt kapacitású, és szabványos hangkimenettel is felszerelték az LG C310-et. Összesen két extrával rendelkezik: az egyik a rendkívül szembetűnő QWERTY-billentyűzet, a másik pedig a két darab SIM-foglalat - a kártyák egyszerre is működőképesek, aktív beszélgetés esetén a második várakoztatja a hívót. A nemsokára vélhetően Európába is megérkező készülék 115 grammot nyom, 116 x 66 x 14 mm méretű.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.