Hirdetés

Jön az első általános Symbian^3 frissítés



|

A Nokia C7-re már megérkezett a szoftver, de a C6-01/N8 tulajok sem maradnak ki a szórásból.

Hirdetés

Pénteken a finn cég bejelentette, hogy elkezdődött a Symbian^3-at (pontosabban szólva már újból csak Symbiant) futtató készülékek első frissítési hulláma. Az operációs rendszer 1.1-es verziója már elérhető a kártyafüggetlen C7-esekre, majd jövő héten a C6-01, és az N8 tulajok is letölthetik - sajnos a szolgáltatóktól vásárolt modellekre csak később fog elérhetővé válni.

 

 


A Nokia tájékoztatása szerint számos stabilitási és teljesítménybeli problémára jelent gyógyírt a frissítés, ám a részletekbe nem mentek bele. Konkrétan két új funkcióval gazdagodik az összes kompatibilis készülék: az e-mailben érkező, találkozókra vonatkozó meghívókat már közvetlenül is lehet fogadni, továbbá a helyszínüket egy „kattintással" meg lehet tekinteni az Ovi Maps segítségével.


Ezen felül frissült a gyári webböngésző, az Adobe Reader LE, és a QuickOffice is, továbbá az N8-cal rendelkezők három új játékot is kapnak, név szerint a Need for Speed Shiftet (egyes országokban az Asphalt 5-öt), a Real Golfot, és a Galaxy on Fire-t.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.