Hirdetés

Jönnek a kétmagos Nokia mobilok



|

Jövőre megújul a Symbian is, és nem mellékesen még januárban elbocsájt újabb 800 alkalmazottat a vállalat.

Hirdetés

Most már hivatalosan is sűrű lesz a Nokia jövő évi programja, legalábbis a cég munkatársai elég sok újdonsággal rukkoltak elő a Kínában megrendezett International Mobile Internet Conference-en. Az eseményen kiderült, hogy a Symbian(^3) operációs rendszerhez 2011-ben több nagy frissítés is fog érkezni, az első negyedévben kiadásra kerülő javítás konkrétan 50 új funkcióval bővíti majd a szoftvert.

 

Nokia E7
Nokia E7

 


A második és harmadik negyedévben főként a kezelőfelületre, és a használhatóságra koncentrálnak majd. Kevés konkrétumot kaptunk, ám mindenképp megújul majd a webböngésző és a frissítéskezelő, továbbá a kezdőképernyőket is átszabják.


Hardveres téren végre megtörtént az áttörés, elvileg jövő év második felében megérkezik majd az első kétmagos processzorral szerelt okostelefonjuk, továbbá piacra kívánnak dobni még egy új kameramobilt is.


Akad sajnos két kevésbé örömteli hír is: egyrészt a Nokia E7 megjelenése 2011 elejére csúszott, másrészt nagyjából ugyanekkor 800 alkalmazottjának mond fel a cég - ez az októberben bejelentett 1800 fős leépítés mellett értendő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.