Hirdetés

Bétázik az Opera Mobile Symbian S60-on



|

Ezúttal a motorháztető alatt történtek nagy újítások.

Hirdetés

Szokásához híven a norvég Opera Software aktívan fejlesztgeti a jól ismert termékeit: körülbelül egy hete frissült a Java-alapú Mini, amely kisebb memória-optimalizáción esett át, így jobban fut az egyszerűbb telefonokon.

 

 


Az újítások szele természetesen a Mobile verziót sem kerülheti el, a Symbian S60 3rd és 5th Edition-önt futtató okostelefonokra letölthetővé vált a 10.1-es változat első bétája. Látványos felületi újítások nem történtek, azonban frissült a Presto megjelenítő-motor, a Vega grafikus könyvtár, és a Carakan JavaScript-feldolgozó is.


A sebességbeli gyorsuláson kívül történtek hibajavítások, és új funkciók is rendelkezésre állnak. Mind közül a legfontosabb talán a Geolocation API-támogatása: a nevéből is sejthető, hogy ezzel a helyalapú szolgáltatások számára lehet átadni a földrajzi koordinátákat. Természetesen ez minden esetben a felhasználó döntésén múlik, a böngésző automatikusan nem árulkodik a tulajdonosa hollétéről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.