Hirdetés

Készülőben a 3G-s iPod Touch?



|

Egy holland portál szerint szeptemberben mutatkozhat be az eszköz.

Hirdetés

Az AppleSpot információi alapján az almás cég hamarosan két új termékkel fog előrukkolni, a következő iPhone mellett a főként fiatalok körében nagy népszerűségnek örvendő iPod Touch is frissülni fog.


Mindez alapjában véve nem újdonság, ám az említett portál szerint a médialejátszó következő generációja már opcionálisan 3G/HSDPA modemmel is megvásárolható lesz, így már nem csak Wi-Fi hálózatra kapcsolódva lehetne internetezni a kütyüvel.


A beszámoló hitelessége kétségtelenül vitatható, hiszen ezzel a lépéssel az iPod Touch és iPhone készülékek közt már csak annyi lényegi különbség maradna, hogy utóbbiakkal hagyományos telefonhívásokat is lehet kezdeményezni. Véleményünk szerint ettől függetlenül a 3G-s iPodok nem lennének komoly negatív kihatással az almás mobilok eladásaira, így nem tartjuk lehetetlennek a mobilnetezésre is alkalmas médialejátszó eljövetelét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.