Hirdetés

Készülőben a Microsoft első androidos mobilja



|

A Nokia X2 frissebb Androiddal, több memóriával és jobb hátlapi kamerával jöhet.

Hirdetés

A Nokia mobilos üzletágának Microsoft általi felvásárlása óta nyitott kérdés, hogy mi történik majd az erősen módosított Android operációs rendszert futtató X termékcsaláddal, a redmondi vállalat eddig nem volt hajlandó egyértelmű választ adni a kérdésre. Az AnTuTu tesztprogram adatbázisába került információk arról árulkodnak, hogy legalább egy új készülékre számítani lehet.

Hirdetés


A Nokia X2 névre keresztelt mobil elfogadható újítás az elődjéhez képest: az AnTuTu szerint az érintőkijelzője 4,3 colos és 800×480 pixeles, a hátlapi kamerája 5 megapixeles, a lapkakészlete Qualcomm Snapdragon 200, a memóriája 1 GB, a beépített háttértára 4 gigabájtos, az operációs rendszere pedig Android 4.3.


A különbségeket kiemelve a februárban bemutatott és általunk is tesztelt Nokia X-be 4 colos (de azonos felbontású) érintőkijelző, 3 megapixeles hátlapi kamera és 512 MB RAM került, a szoftvere pedig az Android 4.1-en alapul.


(Forrás: WinBeta)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.